Brave Internet browser
Instalace Brave pro 64bit systém je otázkou pár chvil, zkoušel jsem ve win10 . Problémeček nastal až s instalací do slabšího počítače s Win7, 32bit, tam už instalace sice proběhne, ale jelitkož instaační automat tvrdošíjně stahuje 64bit verzi, kdo by teké předpokládal, že ještě nějaké 32bitové stroje fungují,že? Je tedypochopitelné, že posléze Brave nechce nastartovat . Na netu je potřeba stáhnout přímo celý balíček (cca142MB) BraveSetup-ia32.exe a pak už je po problému.

Brave prohlížeč má jeden hlavní cíl: poskytnout vám soukromí při prohlížení internetu. Blokuje trackery a reklamy, které o vás získávají soukromé informace bez vašeho vědění, někdy na vás dokonce tlačí malware. Brave vás v před těmito vlivy chrání, aniž byste museli cokoliv dělat.

Za Brave stojí tým v jehož čele není nikdo jiný, než Brendan Eich, zakladatel Javascriptu a spoluzakladatel Mozilla a Firefox prohlížeče.
Hodnocení
Musíte být registrovaný, aby jste mohli hodnotit.

Prosím přihlašte se, a nebo se zaregistrujte.

Zatím nikdo nehodnotil.
Přilášení
Jméno

Heslo



Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Doporučuji
Hledáte spolehlivé místo pro Vaše webové stránky? ONEbit hosting - garantované webhostingové služby se zárukou spokojenosti
Dynamic DNS for your domain
Kdo je On-line
Hosté On-line: 1

Členové On-line: 0

Registrovaní členové: 5
Nejnovější člen: gerisa
Navigace
Domů
Články
Download
Odkazy
Kontakt
hledej
Powered by PHP-fusion. Designed by Si-Fusion.