R69 TV box Android 7.1 2GB/16GB


R69 Smart Android 7.1 TV Box 2GB 16GB Allwinner H3 Quad-Core WiFi 2.4GHz 1G8G Set Top Box 1080P HD Support 3D movie Media player - další z plejády levných chytrých zařízení z předinstalovaným KODI playerem, který umí streamovat video, muziku.....

Standartně je dodáván se zdrojem 5V, a jednoduchým dálkovým ovladačem, který docela postačuje na většinu ovládání.
Má 2 USB porty, HDMI výstup do TV, slot na MicroSD a AV jack výstup. Připojení lze buď pomocí ETh - RJ45, nebo integrovanou wifi. Já tedy pro zařízení tohoto typu preferuji kabel, neboť i ostatní výstupy jsou pouze kabelem.

Co se týče softwaru, v přehrávači je předistalována několik aplikací včetně Netflixu, YouTube, Google Chrome a podobně, částečně se tam dá nastavit i čeština, ale v angličtině je to i přehlednější, mnohdy ty české překlady jsou dosti divné.
Konfigurace KODI je standartní, instalace českých doplňků, jako je Stream Cinema, Soubory OnLine, titulkové služby Titulky.com, OpenSubtitles a spol., sice chvíli zaberou i díky datlování písmen pomocí ovladače, ale nic světoborného.

Závěrem
Nízká cena a standartní očekávaná funkčnost přehrávače, řadí taková zařizení do povinné výbavy každého obýváku, protože klasické TV programy v Česku vysílané jsou povětšinou až z druhé lajny a bohužel reklama už tolik obtěžuje sledování, že se vyplatí kterýkoliv film raději pustit ze streamu.
Hodnocení
Musíte být registrovaný, aby jste mohli hodnotit.

Prosím přihlašte se, a nebo se zaregistrujte.

Zatím nikdo nehodnotil.
Přilášení
Jméno

Heslo



Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Doporučuji
Hledáte spolehlivé místo pro Vaše webové stránky? ONEbit hosting - garantované webhostingové služby se zárukou spokojenosti
Dynamic DNS for your domain
Kdo je On-line
Hosté On-line: 1

Členové On-line: 0

Registrovaní členové: 5
Nejnovější člen: gerisa
Navigace
Domů
Články
Download
Odkazy
Kontakt
hledej
Powered by PHP-fusion. Designed by Si-Fusion.