Network Video Recorder board 4/8 cameras

Mini NVR Board 1080P 4CH Security Network Recorder Board 4CH 1080P / 8CH 960P ONVIF Email Alert Motion Detection With HDD Cable cena 15 dolarů
Dalším skvělým úlovkem na Alíku je síťový(ethernet) video recorder pro 4 / 8 IP kamer dle rozlišení....

Za takřka neuvěřitelnou cenu, obdržíte plně funkční zařízení, ke kterému stačí přidat napájecí zdroj, monitor a pevný disk a připojit k domácímu routeru. Chybí vlastně jen krabice.

Poznámky:
-NVR (Network Video Recorder) má nainstalován systém který umožňuje připojit až 8 IP kamer.
-Výběr kamer je ovšem trošku omezený, NVR podporuje ONVIF, ale s připojením kamer staršího typu má problémy. ale kamery podporující XMEye, ICSee, jsou všechny ONVIF a v ceně od 15 dolarů výše se jich dá koupit nepřeberné množství. Já mám vyzkoušenu Kameru BESDER (18dolarů) .
Na hledání kamer v místní síti, má NVR rutinu, která proskenuje a kamery vypíše....
-NVR umožňuje normální nahrávání s nastavením časového režimu, nebo při zaznamenání pohybu u sledovaného místa, Umožňuje také ukládat ručně vyfocené snímky(snapshoty) i ruční záznam videa.
-Harddisk lze vlastně připojit každý harddisk, který má SATA, i starší 3,5", ale ty mají většinou větší spotřebu, proto je třeba správně dimenzovat napájecí zdroj. Ideální jsou notebookové disky 2,5" nebo SSD disky. Nahrávání lze nastavit tak, aby se při přeplnění mazaly nejstarší soubory (ve smyčce).
-Monitor má jediné omezení, zase ve stáří a rozlišení, monitory s max rozlišením pouze 800*600 asi fungovat nebudou (nemám zatím vyzkoušeno). Dalším řešením je připojení jakékoliv novější televize pomocí HDMI.


Závěrem
Stejné, nebo podobné typy NVR lze zakoupit i hotové s krabicí, jsou samozřejmě dražší, zde je třeba dávat pozor, aby cena nepřesáhla jakousi pomyslnou hranici pro vyměření cla a DPH, ale o tom v jiném článku.
NVR splňuje přesně to, co od něj lze očekávat, zobrazuje, nahrává, fotí, přehrává
Ideální je spolu s výběrem NVR, zároveň vybírat vhodné kompatibilní kamery, dle použití a potřeby.

Hodnocení
Musíte být registrovaný, aby jste mohli hodnotit.

Prosím přihlašte se, a nebo se zaregistrujte.

Zatím nikdo nehodnotil.
Přilášení
Jméno

Heslo



Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Doporučuji
Hledáte spolehlivé místo pro Vaše webové stránky? ONEbit hosting - garantované webhostingové služby se zárukou spokojenosti
Dynamic DNS for your domain
Kdo je On-line
Hosté On-line: 1

Členové On-line: 0

Registrovaní členové: 5
Nejnovější člen: gerisa
Navigace
Domů
Články
Download
Odkazy
Kontakt
hledej
Powered by PHP-fusion. Designed by Si-Fusion.