Konopný olej , extrakt
1. LÉČIVÝ OLEJ PROTI BOLESTI A NA ZLEPŠENÍ NÁLADY
Léčivý konopný olej vyrobený z koncentrátu konopné pryskyřice je velmi účinným prostředkem v boji proti bolesti různého původu právě díky vysoké koncentraci CBD. Tento kanabinoid aktivuje tělesné receptory, které se nazývají CB2, jejichž funkcí je zastavit bolest a regulovat záněty. Tímto způsobem pak zmírňují bolest, kterou cítíme. Samozřejmě je to také produkt bohatý na THC, jeden z hlavních typů kanabinoidů obsažených v marihuaně, který má euforizační účinky, a který, konzumuje-li se v mírných dávkách v podobě konopného oleje, vyvolává zlepšení psychického stavu a má tak na člověka blahodárné účinky.

K přípravě tohoto oleje se doporučuje použít druhy konopí s vysokým obsahem THC; typu Indica, s dobrým podílem CBD, jako například semena Critical Chesse nebo model Bubba Kush pro ty, kteří preferují fyzicky posilující účinky oleje. A Sativy bohaté na THC, jako například semena Original Amnesia nebo Strawberry Haze pro ty, kteří hledají spíše zlepšení psychiky a zvednutí nálady, které zaručí hlavní alkaloid této rostliny.

LÉČEBNÉ VYUŽITÍ KONOPNÉHO OLEJE
Léčivý olej z konopí pomáhá zmírnit bolest, má protizánětlivý účinek a snižuje arteriální napětí, zejména díky sedativním účinkům alkaloidu známého jako CBD. Povzbuzuje chuť k jídlu, pomáhá regeneraci pokožky, snižuje nitrooční tlak a snižuje epileptické záchvaty, kromě mnoha dalších výhod, a to díky působení THC a dalších kanabinoidů.

JAK NA TO
Nejprve je potřeba si připravit čistý extrakt (pryskyřici) z marihuany. Ten získáte tak, že vezmete patřičné množství sušeného konopí tzn.(dle potřeby-listy, květy) a dáte je na deset minut do nádoby plné ethanolu. Tam se rozpustí veškerá pryskyřice, kterou potřebujete. Následně by jste měli izolovat pryskyřici od zbytků konopí, čehož docílíte přecezením přes papírový kávový filtr. Poté nechte směs alkoholu a pryskyřice sušit pět dní i více, dokud neuvidíte, že se alkohol odpařil a zůstal pouze černý olej (téměř čistý extrakt pryskyřice). Touto metodou získáte až několik gramů čistého extraktu, který pak smícháte s dvaceti násobkem své hmotnosti v rostlinné oleji a za stálého míchání vaříte, dokud není směs konzistentní.
Hodnocení
Musíte být registrovaný, aby jste mohli hodnotit.

Prosím přihlašte se, a nebo se zaregistrujte.

Zatím nikdo nehodnotil.
Přilášení
Jméno

Heslo



Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Doporučuji
Hledáte spolehlivé místo pro Vaše webové stránky? ONEbit hosting - garantované webhostingové služby se zárukou spokojenosti
Dynamic DNS for your domain
Kdo je On-line
Hosté On-line: 1

Členové On-line: 0

Registrovaní členové: 5
Nejnovější člen: gerisa
Navigace
Domů
Články
Download
Odkazy
Kontakt
hledej
Powered by PHP-fusion. Designed by Si-Fusion.