4P 63A Automatic Switch Transfer Switch Dual Power Supply PRO Switch for Generator

4P 63A Automatic Switch Transfer Switch Dual Power Supply PRO Switch , Automatický třífázový přepínač dvou sítí ....

Aliexpress, cena 750,- Kč, dodán za 4dny !!!
odkaz zde

K čemu slouží?
Vypadne li vám elektrika a jste předem připraveni, máte záložní sadu baterií s měničem s dobíjenými pomocí soláru, nebo zdrojem ze sítě?
Nebo máte elektrocentrálu?
Pak není nic jednodužšího. Tento přepínač nabízí automatické překlopení na náhradní zdroj, popřípadě lze nastavit i manuální přepnutí.
Proč zrovna třífázový přepínač?
Pokud máte v domě třífázový přívod, je potřeba všechny tři fáze v případě výpadku odpojit a poté NOUZOVĚ !!! do domácího rozvodu pustit napájení z náhradních zdrojů.
Taková záloha vám zajistí provoz NEZBYTNĚ NUTNÝCH zařízení, jako jsou čerpadla kotlů, minimální osvětlení, popřípadě dobíjení telefonů, provoz internetu, wifiny, ledničky, mrazáku a podobně.
V žádném případě nepočítejte s vařením, elektrickým ohřevem vody, pračkami, myčkami popřípadě motory všeho druhu.
Na takové řešení by byla potřeba třífázová výkonná elektrocentrála, popřípadě třífázový měnič, ovšem tyto zařízení jsou jaksi trošku nákladnější nejen na pořízení, nejen na provoz, ale i na hluk (elektrocentrály).
Takže se vrátíme zpátky na zem a uvažujme, že máme jednu, dvě, tři autobaterky 12V, 70Ah paralelně a k nim jednofázový měnič zhruba 1000W, nebo nějakou tichou benzínovou elektrocentrálu také zhruba 1 fáze, 1000W.
Pak už jen vymyslet, jak to zapojit. Máme vlastně dvě možnosti, buď vybrat v baráku jednu fázi, na které budeme mít pověšeny jen ty nejdůležitější světla, zásuvky .... nebo na straně záložního zdroje u popisovaného přepínače všechny tři fáze proklamovat. V každém případě se ale musíme vyvarovat jakýchkoliv třífázových spotřebičů, jako třeba sporáky, trouby, pochopitelně i další jednofázové, které svým příkonem přesahují možnosti daných zdrojů.








Hodnocení
Musíte být registrovaný, aby jste mohli hodnotit.

Prosím přihlašte se, a nebo se zaregistrujte.

Zatím nikdo nehodnotil.
Přilášení
Jméno

Heslo



Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Doporučuji
Hledáte spolehlivé místo pro Vaše webové stránky? ONEbit hosting - garantované webhostingové služby se zárukou spokojenosti
Dynamic DNS for your domain
Kdo je On-line
Hosté On-line: 1

Členové On-line: 0

Registrovaní členové: 5
Nejnovější člen: gerisa
Navigace
Domů
Články
Download
Odkazy
Kontakt
hledej
Powered by PHP-fusion. Designed by Si-Fusion.