Aktivace Win7
V roce 2010 vydal Microsoft aktualizaci s označením KB971033, která dodnes dělá spoustě uživatelům problémy. Pokud jste použili při instalaci Windows některý ze starších aktivátorů, tak tato aktualizace jeho funkci úplně vyruší. Zaceluje totiž okolo 70 bezpečnostních děr, které nelegální aktivaci systému umožňovaly. V tomto článku se podíváme na to, jak dostat vše do starých kolejí.

Ač to dříve nebylo řešitelné, dnes už existuje spousta aktivátorů, které si zase dokážou poradit i s tímto problémem.

V první řadě je potřeba vypnout si automatické aktualizace, nebo je lépe kontrolovat, před jejich instalací, protože aktualizace obsahující podobná zabezpečení budou přibývat. A pokud se automaticky instalují, tak se tohoto problému nikdy nezbavíme.

Tip: Pro vypnutí aktualizací přejdeme do Ovládacích panelů, poté do sekce Systém a zabezpečení a v ní v sekci Windows Update zvolíme Zapnout nebo vypnout automatické aktualizace.

Poté je potřeba se té záludné aktualizace zbavit. Přejdeme do ovládacích panelů a v sekci Programy zvolíme Odinstalovat program. V levém panelu zvolíme „Zobrazit nainstalované aktualizace„. chvíli počkáme, než se všechny zobrazí. Nyní si je seřadíme podle názvu a najdeme si aktualizaci s identifikátorem „KB971033„. Klikneme na ní a zvolíme odinstalovat. Jakmile je odinstalována, asi je nejlepší počítač restartovat.

Poté je nutné na chvíli vypnout antivir, protože Vám nedovolí stáhnout a použít aktivátor, jelikož jeho funkce je považována za souborový vir. Stačí ho jen před použitím či stažením na chvíli pozastavit.

Tip: Většinou stačí kliknout pravým tlačítkem na ikonu antiviru dole v liště a v nějaké z nabídek je možnost pozastavení na určitou dobu.

Nyní si stáhneme aktivátor z této adresy: http://uloz.to/xuR48EPv/windows-7-aktivator-rar a rozbalíme jej. Soubor spustíme jako správce a nyní jsou 2 možnosti. Buďto zde bude tlačítko „REVERT“ nebo „INSTALL“. Tlačítko Revert znamená, že je již nějaký aktivátor použit, takže na něj klikneme a systém se po jeho odstranění restartuje. Jakmile se zapne, vypneme zase antivir a spustíme aktivátor znova. Nyní už zde bude tlačítko Install. Toto tlačítko nainstaluje aktivátor do systému a poté se opět počítač restartuje.



Přilášení
Jméno

Heslo



Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Doporučuji
Hledáte spolehlivé místo pro Vaše webové stránky? ONEbit hosting - garantované webhostingové služby se zárukou spokojenosti
Dynamic DNS for your domain
Kdo je On-line
Hosté On-line: 2

Členové On-line: 0

Registrovaní členové: 5
Nejnovější člen: gerisa
Navigace
Domů
Články
Download
Odkazy
Kontakt
hledej
Powered by PHP-fusion. Designed by Si-Fusion.