IP camera JW 1341H
JW 1341H
Tuto kameru jsem koupil za relativně slušných 1077,-Kč na portálu Hadex.cz. První dojem nebyl bůhvíjaký, ale postupem času se moje rozpaky rozplynuly.
Kamera díky svému softwaru moc neumožňuje výběr prohlížeče, prakticky funguje jen v MSIE do kterého se musí doinstalovat doplněk. Přiložené CD dále nabízí instalaci ovládacího programu. Obojí proběhlo bez problémů.
Síťové nastavení kamery proběhlo bez problémů, pro přístup z veřejné sítě je potřeba nastavit příslušný port (např.1110) jak na kameře, tak na routeru. Problém však nastal se snímkováním. Snímkování je potřebné k zobrazení a internetových strákách po určitém časovém intervalu. V manuálu ke kameře o "snapshotu" není ani zmínka, pročesávání internetu také nevedlo k úspěchu a tak nastoupilo bádaní a trochu zkušeností, snímek se skrývá za skriptem "snapshot.cgi" .
Kamera má nastavení pro odesílání na FTP i pomocí mailu SMTP které bez problémů funguje.
Nastavení alarmu při pohybu (Motion Alarm) je velice komfortní, jde nastavit citlivost pro den i pro noc, vcelku slušně jde nastavit o oblast záběru. Nastavení je však velmi specifické pro místo které símáme a tak se musí vycházet a aktuální potřeby.
Jako úložiště snímků lze velmi jednoduše a spolehlivě využít např. Gmail, který umožňuje pro jednu schránku až 15GB prostoru. Kamera potom posílá nasnímaný alarm na mailovou adresu k tomu účelu zřízenou.

Přilášení
Jméno

Heslo



Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Doporučuji
Hledáte spolehlivé místo pro Vaše webové stránky? ONEbit hosting - garantované webhostingové služby se zárukou spokojenosti
Dynamic DNS for your domain
Kdo je On-line
Hosté On-line: 1

Členové On-line: 0

Registrovaní členové: 5
Nejnovější člen: gerisa
Navigace
Domů
Články
Download
Odkazy
Kontakt
hledej
Powered by PHP-fusion. Designed by Si-Fusion.