Kodi 01 - první dotyky

Jde o software, který můžete použít pro Android, Linux, Windows, OSX či iOS (ale třeba rovnou i pro Raspberry Pi) – je dostupné zdarma, je to open source a jde o velmi dobře provedený multimediální přehrávač. Uzpůsobený hlavně pro použití na televizních obrazovkách a ovládání dálkovým ovladačem.

Kodi (dříve se jmenoval XBMC) se postará o přehrávání hudby, videa (filmů), televizních seriálů i obrázků. Pro filmy a seriály umí stahovat titulky, opatřit si údaje z IMDB (a dalších zdrojů) či správně zpracovat desítky souborů se seriály. S pomocí add-onů toho umí ještě více, takže se například postará o přehrávání videí z YouTube a dalších desítek zajímavých zdrojů. Velmi snadno to doma napojíte na síťová úložiště, USB disky i využijete paměťové karty.

Kodi v současné době (leden 2018) je ve verzi 17.6 krypton, co se týče instalace a zprovoznění Kodi, je na YouTube spousta návodů, ale pozor, hledejte vždy ty nejaktuálnější, neboť po letech relativně svobodného sledování filmů z rozličných zdrojů se boj proti takovému stahování velmi přiostřil a standartní postupy při instalaci doplňků již nefungují. Opět, tak jak je to se softwarem, jde hlavně o peníze a tak se výrobci snaží zničit jakoukoliv možnost shlédnutí zdarma, ale jsou zase o krůček pozadu.

V následujících článcích se pokusím co nejsrozumitelněji popsat, co vše jsem vyzkoušel a s jakým úspěchem.
Přilášení
Jméno

Heslo



Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Doporučuji
Hledáte spolehlivé místo pro Vaše webové stránky? ONEbit hosting - garantované webhostingové služby se zárukou spokojenosti
Dynamic DNS for your domain
Kdo je On-line
Hosté On-line: 1

Členové On-line: 0

Registrovaní členové: 5
Nejnovější člen: gerisa
Navigace
Domů
Články
Download
Odkazy
Kontakt
hledej
Powered by PHP-fusion. Designed by Si-Fusion.