Webshare.cz a KODI + OpenSubtitles.org
Webshare.cz a KODI + OpenSubtitles.org



Spojení těchto tří názvů je pro laika nic neříkající, ale zasvěcení vědí, že je to konec s televizí....
Proč se vlastně pořád rozčilovat nad filmy, které jsou rozsekány vesměs hloupou reklamou?
Proč čekat na čas filmu, když si jej můžu pustit kdykoliv?
Viděl bych rád film z produkce třeba HBO, Film+, Cinemax, Filmbox, ale nemám možnost tyto kanály sledovat?
Rád sleduji filmy v angličtině (kvůli učení) a s titulky nebo bez? Mám rád seriály jako Hra o trůny, Narcos, Vikings? Neviděl jsem všechny díly?
To vše nám nabízí české AddOns doplňky pro KODI : StremCinema CZ+SK, Soubory Online z webshare.cz za neuvěřitelných 450,- Kč ročně bez jakých koliv limitů!!!

Jak na to:
Softwarový přehrávač KODI je multiplatformní a lze jej nainstalovat prakticky do všech oblíbených systémů jako jsou Windows, Linux, MacOs, Android, IOs, Raspberry Pi, stažení je zcela zdarma na stránce https://kodi.tv/download .

Samotná instalace do windows probíhá téměř automaticky, problémy ale nastávají s konfigurací systému a instalací repozitářů s doplňky, ale naštěstí na YouTube jsou mraky i českých instruktážních videí. Nejoblíbenější videodoplňky StreamCinema, SouboryOnline, NeptuneRising a Covenant bohatě stačí.

Pokud chceme sledovat filmy nejnovější, neobejdeme se bez titulkovacích serverů Titulky.com a OpenSubtitles.com, kde je ovšem potřeba zdarma založit účet.
Videa můžeme sledovat (streamovat) , nebo si je stáhnout pro pozdější sledování. V tomto případě musíme mít download povolen a mít nalinkovanou složku v počítači.



Přilášení
Jméno

Heslo



Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Doporučuji
Hledáte spolehlivé místo pro Vaše webové stránky? ONEbit hosting - garantované webhostingové služby se zárukou spokojenosti
Dynamic DNS for your domain
Kdo je On-line
Hosté On-line: 2

Členové On-line: 0

Registrovaní členové: 5
Nejnovější člen: gerisa
Navigace
Domů
Články
Download
Odkazy
Kontakt
hledej
Powered by PHP-fusion. Designed by Si-Fusion.